top of page

Samen redden we de bij

Even tijd om mijn Nederlandse partner Beelife in het zonlicht te plaatsen.


Als Bees&You ontstaan is, dan is dit dankzij de ondersteuning en tips van Quinty en het BEELIFE team. Toen ik nog geen idee had wat ik precies wou doen en enkel wist dat bijen iets wonderbaarlijks hebben en ons zoveel te bieden hebben kwam ik terecht op de site van Beelife.

Niet getwijfeld, mijn intuïtie gevolgd, hen gecontacteerd en voilà, een bezoek aan hen naar Utrecht was een feit. Het uitwisselen van informatie, plannen, dromen en luisteren naar de uitdagingen die zij doorstaan hebben zorgde ervoor dat ik vol moed aan een enthousiaste toekomst begon te bouwen. Een toekomst waar je ten volle in gelooft en je hart en ziel met plezier elke dag opnieuw in steekt en er elke dag opnieuw die energie uit krijgt.

Een plaats om deze passie te delen met anderen en mensen een glimlach op hun gezicht te toveren wanneer je vol enthousiasme over de wondere wereld van de bijen praat en de natuur.


Elkeen heeft een diep verlangen om telkens opnieuw in connectie te gaan met de natuur, bewust of onbewust. Voor mij is de toegangspoort tot deze wondere wereld de bijen. Omringd door bijen in een natuurlijke omgeving voel je de heerlijke energie en kracht van deze prachtige wezentjes.

Ze zijn een prachtig voorbeeld van zowel chaos als perfecte harmonie waar elkeen zijn rol vervult in de kolonie. Net als in onze maatschappij is er in de bijenvolken ook steeds een zoektocht naar evenwicht om de kolonie in leven te houden. Net als de bijen voel ik de lente die eindelijk terug in het land is, na een koude winter, kunnen we eindelijk terug genieten van een openbloeiende natuur. En begint het bijenjaar 2021 pas echt!

Bedankt, Beelife ;)


Check zeker eens hun website ====> www.beelife.nl


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page