top of page

Hoe AI mijn imkerij ondersteunt en ook jou ondersteunen kan!

Als gepassioneerde bijenhouder ben ik constant op zoek naar manieren om niet alleen de gezondheid en het welzijn van mijn bijen te bevorderen, maar ook om mijn tijd efficiënter te beheren om meer tijd tussen de bijen te kunnen spenderen, waar het voor mij allemaal om draait.

Vroeger bracht ik veel tijd door met het handmatig noteren van gegevens tijdens mijn bezoeken aan de bijenkasten. Elke observatie, van de gezondheid van de bijen tot potentiële bedreigingen, werd op papier vastgelegd. Dit was niet alleen tijdrovend, maar iets wat ik ook niet leuk vond.PLAUD.AI is een voicerecorder die gebruik maakt van artificiële intelligentie die mij toestaat om tijdens mijn bezoeken aan de bijenvolken mijn waarnemingen op te nemen. Aan het eind van elk bezoek genereert de tool een digitale samenvatting van al mijn observaties en acties. Dit betekent dat ik direct een duidelijk overzicht heb van wat er bij elke kast is gebeurd. Het helpt mij ook vooruit te plannen welk materiaal nodig is voor toekomstige bezoeken.Deze tool is niet alleen waardevol in de bijenteelt. Ik gebruik die ook tijdens vergaderingen of belangrijke telefoongesprekken met klanten om zeker te zijn dat niets vergeten wordt.

Het maakt het samenvatten van vergaderingen eenvoudig, vermindert de noodzaak van handmatige notities en optimaliseert mijn tijd.


Bijen en technologie lijken misschien werelden uit elkaar, maar in mijn praktijk bewijzen ze een perfecte combinatie te zijn die zorgt voor gezondere bijen en een blije imker die meer tussen de bijen kan staan.


Onderstaand vind je een link waar je deze tool kan bestellen en ga je Bees&You tegelijk ook ondersteunen. Voor jou als koper is de prijs dezelfde als je die zou bestellen rechtstreeks via de site en via onderstaande link krijgt Bees&You een kleine commissie als verdeler.


Klik hier om meer te leren over hoe PLAUD.AI ook uw werk kan transformeren.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page